5 noviembre, 2013

Joan Pujal votarà en contra de les ordenances fiscals pels abusius augments de l’aigua i la taxa de clavegueram· El portaveu popular Joan Pujal recorda que l’aigua ha pujat en només tres anys un 16,3% i la taxa de clavegueram un 59%

El regidor del grup municipal del Partit Popular de Tàrrega, Joan Pujal, ha anunciat que votarà en contra de les ordenances fiscals del 2014 perquè considera que l’equip de govern aplica uns augments abusius en l’aigua (del 6,6 per cent), i de la taxa de clavegueram (un 24 per cent).

El portaveu del PP de Tàrrega, Joan Pujal

El portaveu del PP de Tàrrega, Joan Pujal

Pujal recorda que aquests dues taxes ja van patir importants increments en exercicis anteriors, el que fa que en només tres anys l’aigua s’hagi apujat un 16,3 per cent i la taxa de clavegueram un 59 per cent.

A més, el regidor popular denuncia que per aquest any 2013 l’equip de govern va crear noves taxes, com la del cementiri i la de guals, a més de fer pagar als jubilats per utilitzar el servei de bus urbà, que abans el tenien gratis.

El regidor del Partit Popular ha denunciat l’abús de l’equip de govern a l’hora d’aplicar els augments de les taxes i els impostos de l’Ajuntament de Tàrrega, “ja que moltes famílies no podem arribar a final de mes i els sous cada vegada són més baixos. Per aquesta raó el Partit Popular votarà en contra”, ha manifestat Joan Pujal.

Les ordenances fiscals quedaran aprovades amb tota seguretat en el ple d’aquest dijous 7 de novembre amb els vots de les formacions que formen l’equip de Govern (CIU, Reagrupament i Solidaritat Catalana per la Independència).


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!