12 marzo, 2013

Joan Pujal espera saber des de fa dos mesos quin és el deute de l’Ajuntament de TàrregaEl regidor del Partit Popular a l’Ajuntament de Tàrrega, Joan Pujal, ha denunciat que des de fa dos mesos està esperant resposta de l’equip de govern, per saber quin és el deute del consistori, a data de 31 de desembre de 2012. Pujal ha explicat que el   passat dia 2 de gener de 2013 va presentar un escrit demanant saber quin era el deute a curt i llarg termini de l’ajuntament  a les  entitats  bancàries pendent  d’amortitzar, la relació de proveïdors  i entitats pendent de pagament per part de l’ajuntament de Tàrrega, i la relació de deutors pendent de cobrament per part de l’ajuntament.

El regidor del PP de Tàrrega, Joan Pujal

El regidor del PP de Tàrrega, Joan Pujal

Joan Pujal també va demanar fa dos mesos la relació de treballadors presentada per cotitzar a la Seguretat Social, a data de 31 de desembre de 2012, sense que tampoc hagi obtingut la resposta pertinent per part de l’equip de govern targarí.

El regidor popular va assenyalar en el ple celebrat el passat dijous que “no es correcte ni legal que, passat més de dos mesos encara no tinguin la informació, ja que, segons la llei, aquest tipus de dades han d’estar a disposició dels grups de l’oposició en un termini de cinc dies. Creiem que si no tenim la informació tindrem de tornar a fer la queixa al Síndic de Greuges, com ja vam fer l’any passat”, va concloure.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!