9 marzo, 2015

Joan Pujal denúncia que l’Ajuntament vol apujar als bars un 290% la taxa de vetlladors i marquesinesEl portaveu del PP de Tàrrega, Joan Pujal

El portaveu del PP de Tàrrega, Joan Pujal

El regidor del grup municipal del Partit Popular de l’Ajuntament de Tàrrega, Joan Pujal, ha denunciat que el consistori municipal  vol  augmentar aquest any 2015 la taxa d’ocupació de via publica als bars i cafeteries per instal·lar vetlladors i marquesines. La taxa pujarà enguany als 5,65 €/m2, ,mentre que a l’any 2014 costava 1,45 €.

A tall d’exemple, un establiment que l’any passat tenia contractada l’ocupació de 12  m2 pels 12 mesos de l’any, a un preu d’1,45 € el metre quadrat, li tocava pagar 208 € per a tot l’any. Amb el nou increment, un establiment que contracti la mateixa superfície d’ocupació pagarà enguany 813 €.

Pujal considera que en temps de crisi no es pot fer un increment tan exagerat de les taxes. És per això que el grup del PP va demanar a l’alcaldessa, en una reunió amb propietaris de bars i cafeteries, que no apliquin aquest augment. L’alcaldessa es va comprometre  a estudiar aquest tema i convocar una altra reunió per informar de la decisió de l’equip de govern.

El regidor del PP de Tàrrega denuncia, en tot cas, l’abús de l’equip de govern a l’hora d’aplicar els augments de les taxes i els impostos de l’Ajuntament de Tàrrega, “ja que moltes famílies no poden arribar a final de mes i els sous cada vegada són més baixos. Per aquesta raó el Partit Popular va votar en contra de les ordenances fiscals dels anys 2014 i 2015”, ha manifestat Joan Pujal.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!