20 mayo, 2013

Joan Pujal denuncia que l’Ajuntament de Tàrrega incompleix l’ordenança sobre antenes parabòliquesBalcons plens d'antenes al carrer Joan Maragall de Tàrrega

Balcons plens d’antenes al carrer Joan Maragall de Tàrrega

El regidor del Partit Popular a l’Ajuntament de Tàrrega, Joan Pujal, denuncia que l’Ajuntament de Tàrrega incompleix l’ordenança municipal sobre infraestructures comunes per a Telecomunicacions en els edificis de la Ciutat, que regula la instal·lació d’antenes parabòliques. Davant d’això, Pujal va reclamar en el passat ple municipal del 9 de maig a l’Alcaldessa l’aplicació d’aquesta ordenança per part de l’equip de govern.

En  aquesta ordenança, en l’article 4 i en el seu apartat 1, diu que no es podran instal·lar antenes parabòliques a les obertures, finestres, balconades, façanes i paraments perimetrals del edificis.

Pujal afirma que actualment a Tàrrega hi ha molts blocs que tenen instal·lades antenes parabòliques a la façana, “donant una imatge tercermundista, sent això una prova que l’equip de govern no aplica aquesta ordenança, a diferència de moltes ciutats, que sí regulen la instal·lació d’antenes”.

“És per aquesta raó que denunciem aquest fet, perquè creiem que les ordenances aprovades són per fer-les complir i no tenir-les oblidades al calaix. És així com s’ha de treballar per tenir una ciutat ordenada”, ha manifestat el regidor del PP a l’Ajuntament de Tàrrega.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!