1 diciembre, 2014

Joan Pujal denuncia l’incompliment del pacte local sobre telefonia mòbilEl regidor de Tàrrega critica l’equip de govern per la falta de cobertura al municipi

El portaveu del PP de Tàrrega, Joan Pujal

El portaveu del PP de Tàrrega, Joan Pujal

El portaveu del grup del PP de l’Ajuntament de Tàrrega, Joan Pujal, ha denunciat a l’equip de govern per l’incompliment del pacte local sobre telefonia mòbil i la falta de cobertura que hi ha al municipi.

Pujal manifesta que l’equip de govern ha demanat a les companyies que facin un nou projecte per instal·lar les noves antenes al campanar -segons el pacte signat aquestes antenes haurien d’estar a l’ajuntament i no pas al campanar- incomplint el pacte signat per tots els grups municipals i els representants dels veïns i la Cambra  de Comerç de Tàrrega, així com per unanimitat i també en el ple celebrat el 22 de juny de 2009.

El regidor popular denuncia també que l’equip de govern no convoca la comissió de seguiment del mateix pacte, perquè pugin informar als grups municipals dels possibles canvis que hi pugui haver, tal i com preveu el mateix pacte.

Joan Pujal ha reclamat en el ple en vàries ocasions a l’equip de govern que es facin totes les gestions perquè es faci complir el Pacte Local del Telefonia Mòbil, ja que actualment, falta per col·locar dues bases d’antenes per part de les companyies (Telefònica , Orange i Vodafone) a l’ajuntament i a la farinera. Actualment, només hi ha instal·lada una base d’antenes al Centre d’Entitats .

El Pacte Local de Telefonia Mòbil, signat el 25 de juny de 2009 per les tres companyies i tots els grups polítics, preveia col·locar tres bases d’antenes als tres edificis municipals (ajuntament, farinera i Centre d’Entitats) amb les tres companyies  esmentades, com a màxim en data de 31 de desembre de 2010.

El regidor del PP vol denunciar també la falta de cobertura de telefonia mòbil en el centre de la ciutat. Això es deu, explica Pujal, per l’incompliment del Pacte Local de Telefonia mòbil per part de les companyies, i també per la ineficàcia de l’equip de govern de la ciutat durant el seu mandat per no fer complir els acords del pacte esmentat.

El grup del Partit Popular considera que els pactes són per complir-los i per poder tenir cobertura en el centre de Tàrrega, si volem ser un ciutat de serveis per a la comarca.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!