21 octubre, 2013

Joan Pujal denuncia la imatge tercermundista del Reguer del riu Ondara· El regidor Joan Pujal afirma que els veïns es queixen de les males olors i demana també millorar la seguretat de la passarel·la que travessa la llera amb la instal·lació d’una barana

El portaveu del PP de Tàrrega, Joan Pujal

El portaveu del PP de Tàrrega, Joan Pujal

El regidor del Partit Popular a l’Ajuntament de Tàrrega, Joan Pujal, ha denunciat la gran quantitat de brutícia que hi ha acumulada al Reguer del Riu Ondara, així com la falta de seguretat que hi ha a la passarel·la del mateix Reguer.

Joan Pujal va reclamar en el darrer ple del 26 de setembre a l’alcaldessa que es netegés la llera del Reguer del riu Ondara que creua el centre de la ciutat, a l’alçada de la passarel·la per a vianants, perquè la brutícia existent genera males olors, a més de donar una imatge tercermundista .

Per solucionar el problema de la seguretat a la passarel·la, Pujal va demanar la instal·lació d’una barana de seguretat per evitar possibles accidents.

El regidor del Partit Popular destaca que, actualment, per aquesta passarel·la hi transiten molts veïns. “És per això que els ciutadans de la zona ens van demanar que reclaméssim a l’equip de govern que instal·lessin una barana per evitar possibles accidents, i netegessin aquesta zona del Reguer, donat que es troba molt abandonada i es troba plena de brutícia”.

El regidor del PP considera que s’ha de tenir una ciutat neta, ordenada i segura, i que el mateix ajuntament ha de ser el primer complir les ordenances municipals que estan vigents.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!