17 noviembre, 2014

Joan Pujal denuncia el mal estat de la vorera de la Via Lacetània de Tàrregadesperfectes  vorera  via lacetania  TarregaEl portaveu del grup municipal del Partit Popular de l’Ajuntament de Tàrrega, Joan Pujal, denuncia el mal estat de la vorera de la Via Lacetània, ja que suposa un perill per als vianants. El regidor popular ha denunciat el deteriorament d’aquesta vorera després de rebre queixes per part dels veïns del barri.

Pujal explica que pràcticament tota la vorera d’aquest carrer està malmesa, i això suposa un perill pels vianants, sobretot pels més grans, ja que el mal estat del paviment, tal i com es pot veure en la fotografia, eleva el risc de patir caigudes.

El regidor del PP de Tàrrega denuncia la falta de manteniment dels carrers de la ciutat per part de l’equip de govern de l’Ajuntament, i afegeix que, després de demanar als plens del consistori que es vetlli pel manteniment de les voreres, “encara és hora que facin cas de les peticions que fa aquest regidor. Això demostra que l’Ajuntament no escolta ni als ciutadans ni a l’oposició de la ciutat”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!