22 julio, 2013

Joan Pujal demana una millora del servei de correus de TàrregaEl regidor del PP de Tàrrega, Joan Pujal

El regidor del PP de Tàrrega, Joan Pujal

El regidor del PP a l’Ajuntament de Tàrrega, Joan Pujal, ha demanat a Correus que millori el servei de repartiment de cartes en alguns barris de Tàrrega ja que, segons assegura Pujal, mols ciutadans només reben el servei de repartiment de cartes un cop per setmana, i en altres barris dos cops per setmana. Aquesta deficiència, segons el regidor del PP, “ja fa molt temps que dura”.

El passat dia 4 d’abril de 2013, Pujal va presentar una segona carta a la subdelegada del Govern de l’Estat, Inma Manso, per reiterar la deficient servei que presta Correus en alguns barris de Tàrrega. L’any passat, Pujal ja va fer una primera carta per plantejar aquesta mateixa qüestió, sense que s’hagi posat solució.

Pujal ja ha rebut contesta de Correus de Madrid, després de la intervenció de la Subdelegada del Govern de l’Estat, i s’han compromès per escrit a solucionar aquestes deficiències.

En la carta enviada per Pujal, es diu que cada mes renoven la persona encarregada de repartir el correu, “i  això  fa  que no tinguem les cartes cada dia, ja que la persona contractada per Correus no coneix el barri”.

Per la seva part, el director de Relacions Institucionals i Coordinació de Correus, José María Mayorga, va admetre en una carta al regidor del PP, datada el passat 5 de juny, que poden existir dificultats en aquelles seccions distribuïdes per persones contractades de forma eventual, però que aquestes dificultats només s’enregistraven en els primers dies degut a la “seva falta d’experiència en el servei, i en el desconeixement de l’entorn”.

Mayorga va afegir que Correus ha fet un estudi de dimensionament per adequar la plantilla a les seves necessitats postals, i que pròximament hi haurien noves incorporacions. En tot cas, des de la data de la carta fins avui, els veïns no han experimentat cap millora en el servei de Correus, assegura Pujal.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!