13 febrero, 2014

Joan Pujal demana que l’Ajuntament de Tàrrega torni a gestionar els seus tributs per poder estalviar, aquest any, 285.000 euros· El regidor proposa dotar de 15.000 euros per al Pla d’Accessibilitat i reduir la despesa en protocol i propaganda

El portaveu del PP de Tàrrega, Joan Pujal

El portaveu del PP de Tàrrega, Joan Pujal

El grup municipal del Partit Popular de Tàrrega proposarà al ple del pròxim dimecres, 12 de febrer, rebaixar 600.150 euros del pressupost municipal de l’any 2014 de l’Ajuntament de Tàrrega, proposta que el regidor portaveu del PP, Joan Pujal ja ha presentat a l’alcaldessa de Tàrrega

El portaveu del grup del PP a l’Ajuntament de Tàrrega, Joan Pujal, ha afirmat que l’equip de govern no ha fet els deures ben fets. “No han presentat la comparativa entre partides ni capítols. No podem veure les partides que pugen o baixen. Ja sabem que ho podem fer nosaltres, però és de bons gestors facilitar aquesta feina que segur que la tenen feta”, ha dit.

Segons Pujal, el Partit Popular no pot estar d’acord amb el pressupost municipal pel 2014, perquè no s’ha fet tot l’esforç possible d’estalvi. “Aquest pressupost era necessari que demostrés que en l’època excepcional que estem vivint cal ser valent i estalviar en les partides que no són vitals per Tàrrega. Cal explicar-ho bé a la població,  d’on venim, i el forat que ens hem trobat. No només a Tàrrega, sinó també a la Generalitat i al Govern de l’Estat. I en els tres casos, ho han ocasionat els mateixos”, ha afirmat.

La proposta del Partit Popular consisteix en rebaixar de manera excepcional, i per aquest any, una sèrie de partides que no són vitals pel funcionament de la ciutat.

En aquest sentit, Pujal proposa reduir partides sobre hores extres (89.150 euros), les partides de festes i activitats culturals, les atencions protocol·làries i fer que la gestió de tributs que ara fa la Diputació (285.000 euros) la faci el personal de l’Ajuntament, entre d’altres. “Amb tot això aconseguim una rebaixa de 615.150 euros”, afirma Pujal, que afegeix que, a més a més, proposem augmentar les obres del pla d’accessibilitat. Aquest augment és de 15.000 euros. Per tant, la rebaixa total addicional proposada és de 600.150 euros.

Aquesta quantitat rebaixaria el pressupost i els deutes que té l’Ajuntament de Tàrrega en factures, afirma Pujal.

A hores d’ara, el  pressupost del  2014 que presenta l’equip de govern puja  a 15.194.000 euros, que sumant els 1.590.135 euros dels organismes autònoms suma 16.784.135 milions d’euros.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!