1 julio, 2013

Joan Pujal demana netejar els patis abandonats de Tàrrega per evitar l’alt risc d’incendiEl regidor del PP a l’Ajuntament de Tàrrega, Joan Pujal, ha denunciat l’existència de patis abandonats en la ciutat, que estan envaïts de males d’herbes i que són un combustible letal en cas que es produeixi un incendi, sobretot a l’estiu.

Joan Pujal va reclamar en el passat ple del 20 de juny a l’alcaldessa que l’equip de govern obligui, de forma immediata, a netejar els patis abandonats als propietaris dels patis, siguin particulars o públics, per evitar el perill de foc.

El regidor del PP considera que l’Ajuntament de Tàrrega ha de fer complir les ordenances municipals i obligar a netejar els patis abandonats que es troben bruts de males herbes, davant del perill d’incendi en ple d’estiu.

Pujal considera que l’Ajuntament ha de prendre les accions que li són competents per tenir una ciutat ordenada, i una de les mesures és que els patis que estan sense edificar estiguin nets, tal i com marquen les ordenances municipals aprovades .

Adjuntem una fotografia d’un pati ple que es troba ple de males herbes, a la zona de l’Hort del Barceloní del barri de la Plana, un clar exemple de pati abandonat que hi ha a la ciutat.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!