13 mayo, 2015

Joan Pujal demana més seguretat al carrer Verge del PedregalJOAN PUJAL-TÀRREGAEl regidor del PP de Tàrrega i candidat a l’alcaldia, Joan Pujal, denuncia que l’ajuntament no vol atendre les peticions de 38 veïns del barri del Sol Ixent, que demanen establir una direcció única de circul·lació al carrer Verge del Pedregal,   amb la finalitat d’evitar accidents. Pujal explica que en aquest carrer hi ha que  molts cotxes que corren molt, el que suposa un perill per als vianants, i també falta passos de zebra. En aquest sentit, Pujal recorda que el passat dia 26 de març de 2015 el portaveu del carrer  va presentar un escrit a l’Ajuntament de Tàrrega sobre aquest problema, “i en data d’avui encara no tenen cap resposta”, assegura el regidor.

Pujal regidor va traslladar el passat 7 de maig, al torn de precs i preguntes a l’alcaldessa, la petició d’aquests veïns i va exigir-li que contesti la petició veïnal, ja que, recorda Pujal, el reglament de Participació Ciutadana diu que l’Ajuntament ha de contestar en trenta dies, “i ja s’ha esgotat el termini i l’alcaldessa no ha contestat ni acceptat aquesta petició del veïns afectats”, diu Pujal.

En aquest sentit, el regidor del Partit Popular de l’Ajuntament de Tàrrega vol denunciar públicament la falta d’atenció als ciutadans de Tàrrega amb una petició de 38 signatures. “És molt lamentable l’actitud de l’alcaldessa, que no atent els problemes de la ciutat i tampoc escolta als regidors de l’oposició, i incompleix el reglament de Participació Ciutadana, que obliga a contestar en 30 dies, com a màxim, una petició veïnal.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!