16 septiembre, 2013

Joan Pujal demana fer complir l’ordenança que regula la instal•lació d’aparells d’aire condicionat a les façanesEl regidor del PP de l’Ajuntament de Tàrrega, Joan Pujal, va reclamar en el darrer ple de juliol que l’equip de govern apliqués l’ordenança sobre Usos del Paisatge Urbà, que regula, entre altres coses, la instal·lació d’aparells d’aire condicionat als edificis de la ciutat .

El portaveu del PP de Tàrrega, Joan Pujal

El portaveu del PP de Tàrrega, Joan Pujal

Pujal recorda que en l’article 20, apartat 2 d’aquesta ordenança diu: “Com a criteri general es prohibeix la col·locació d’aparells d’aire condicionat en les façanes exteriors dels edificis i en qualsevol lloc visible des de la via pública”.

“En qualsevol cas, els aparells no han de ser visibles des de la via pública, essent obligatòria la construcció d’un element arquitectònic integrat en l’entorn i en l’edificació que els oculti”.

Segons el regidor del PP, actualment a Tàrrega hi ha molts blocs que tenen aparells  d´aire condicionat a la façana i dóna una imatge tercermundista, però l’equip de govern no vol aplicar aquesta ordenança, al contrari del que fan la immensa majoria de municipis. “Per aquesta raó hem de denunciar aquest incompliment, perquè creiem que les ordenances aprovades hi són per fer-les complir, i no pas per tenir-les oblidades al calaix” .

Cal recordar que el passat mes de maig, Joan Pujal ja va denunciar també que l’Ajuntament de Tàrrega incompleix l’ordenança municipal sobre infraestructures comunes per a Telecomunicacions en els edificis de la ciutat, que regula la instal·lació d’antenes parabòliques.

En aquest sentit, el regidor del Partit Popular considera que per tenir una ciutat ordenada s’han de complir les ordenances municipals aprovades .

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!