19 noviembre, 2013

Joan Pujal demana al Govern que en els pressupostos inclogui la construcció de l’hospital comarcal i la variant de la C-14  • El regidor popular recorda que el projecte de l’Hospital Comarcal es va presentar ja fa quatre anys, i la variant de la C-14 de Tàrrega ha estat promès per diferents governs de la Generalitat des de fa més de cinc anys
  • També reclama amb urgència la construcció de l’Escola d’Idiomes, que actualment es troba en barracons, i més quan l’Ajuntament targarí ja ha cedit el solar per construir l’edifici
El regidor del PP de Tàrrega, Joan Pujal

El regidor del PP de Tàrrega, Joan Pujal

El regidor del PP de Tàrrega, Joan Pujal, ha redactat nou esmenes als pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2014, i que ha lliurat a les diputades Dolors López i Marisa Xandri per presentar-les al Parlament.

Pujal, després de recollir les demandes dels veïns, demana que per l’any que ve els pressupostos contemplin una partida per construir l’Hospital Comarcal, una obra que considera urgent i de la que ja es va presentar el projecte fa quatre anys i que ja tenen capitals comarcals con Tremp, la Seu d’Urgell o Vielha.

També demana la construcció de la variant oest de la C-14, una infraestructura compromesa tant pels governs de CiU com els del Tripartit des de fa més de cinc anys. Sobre aquesta obra, Pujal diu que té entès que s’està elaborant l’estudi informatiu, “però el procés està anant molt lent”.

Una altra obra que el regidor popular considera urgent i que demana incloure en els pressupostos de 2014 és la construcció de l’Escola d’Idiomes, que actualment es troba en barracons a l’avinguda Ondara, però que l’Ajuntament targarí ja ha cedit un solar del carrer Figuerosa per construir l’edifici.

Pujal també reclama la construcció d’un hospital sociosanitari, “perquè a Tàrrega només hi ha un CAP, i per fer una radiografia cal anar a Lleida o a Igualada. El projecte també es va presentar fa quatre anys però allí s’ha quedat”, assenyala.

Altres inversions que reclama el regidor del PP de Tàrrega són la construcció d’una residència per a la tercera edat, “perquè les dues que hi ha són privades”; la construcció del tram ferroviari Tàrrega-Cervera-Igualada, “inclòs dins del projecte de l’Eix Transversal Ferroviari, i que és tan important per connectar Tàrrega i Barcelona amb tren amb només una hora i quart”, així com un aparcament per a camions, “perquè a Tàrrega tenim tots els camions aparcats pels carrers”. Pujal recorda que l’Ajuntament targarí va cedir a la Generalitat uns terrenys al polígon La Canaleta per fer aquest pàrquing i treure els camions del nucli urbà, “però no s’hi ha fet res”, manifesta.

Joan Pujal també demana a la Generalitat construir una pista d’atletisme, els terrenys dels quals també els va cedir l’Ajuntament, i concedir les subvencions pertinents per fer l’Auditori de Tàrrega, previst a l’antiga Farinera, de propietat municipal, i del que ja disposa del projecte.

Pel regidor del PP, la Generalitat de Catalunya ha tingut marginada Tàrrega durant molts anys, tant per part dels governs del Tripartit com els de CiU, i troba lamentable que per als pressupostos de 2014 “la Generalitat no hagi previst res per a Tàrrega”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!