9 octubre, 2011

Josep Ignasi Llorens visita la Fira del Torró d’Agramunt de TàrregaLlorens expressa que “el Partit Popular no defraudarà la confiança que els ciutadans dipositen en la nostra formació”

J.I. Llorens, cap de llista al Congrés pel Partit Popular de Lleida, ha visitat la XXIII Fira del Torró que se celebra anualment a Agramunt.

Llorens ha estat acompanyat de representats del Partit com  Marcos Gómez, regidor de l’Ajuntament d’Agramunt, així com nombrosos afiliats i simpatitzants. En la passejada, Llorens ha fet esment de les darreres estimacions sortides en premsa, segons les quals el PP obtindria una amplíssima victòria en les properes eleccions generals. Segons el Diputat al Congrés, “estic convençut que aquesta majoria suficient tindrà continuïtat d’aquí a la data de les eleccions i servirà per dur a terme el canvi que Espanya necessita”. Llorens ha assegurat que el PP respondrà a la confiança que l’electorat li vol dipositar.

 

Pel que fa a Catalunya, J.I. Llorens ha declarat que “no m’estranya que el PP avanci CiU, perquè l’inexplicable suport que aquesta formació ha donat a les polítiques fracassades de Zapatero han obligat a unes doloroses retallades que, en cap cas, s’havien d’aplicar a la Sanitat”.

El Diputat està convençut que els catalans s’adonen que aquestes properes eleccions són cosa de dues forces politíques, també a Catalunya.

A Lleida, el PP aspira a obtenir “els millors resultats de la història i guanyar les eleccions, perquè, si el Partit Popular venç a nivell estatal seria molt bo que també ho fes a Lleida”. Llorens ha expressat el seu desig que aquest bon resultat electoral es reflecteixi en dos diputats per Lleida al Congrés.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!