12 noviembre, 2011

J.I. Llorens visita el mercat de la Seu d’UrgellLlorens afirma que la remodelació de la N-145 és una prioritat per al PP.

El candidat del PP per Lleida al Congrés en les properes eleccions generals del 20-N, Josep Ignasi Llorens, ha manifestat avui que “per nosaltres la remodelació de la carretera N-145 es una prioritat en la nostra llista d’infraestructures”. Llorens afirma que la N-145 es una carretera que cada dia utilitzen molts lleidatans de l’Alt Urgell que treballen a Andorra i molts lleidatans catalans i espanyols que hi passen per turisme.

El candidat popular considera que, actualment, aquesta carretera es un risc i les obres que s’hi estan fent van al ralentí i diu que “nosaltres apostarem per accelerar els treballs, per seguretat i per comoditat dels conductors que utilitzen aquesta via”.

En un altre ordre de coses, Josep Ignasi Llorens, afirma que des del PP treballaran a nivell nacional per crear ocupació i ha remarcat que “jo també defensaré els problemes locals de la gent de Lleida”.

Finalment, Llorens ha manifestat que treballarà per reactivar el turisme a les comarques lleidatanes i per ajudar als pagesos i ramaders per fer una defensa d’una PAC que sigui beneficiosa pel conjunt de les comarques de Lleida.

 

 

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!