1 julio, 2013

Irene Pardo, nova presidenta de Noves Generacions de LleidaLa nova junta de NNGG de Lleida

La nova junta de NNGG de Lleida

· La nova dirigent de Noves Generacions de Lleida es marca com a un dels seus objectius tenir més presència juvenil en les juntes locals i comarcals, i transmetre les preocupacions dels joves perquè puguin ser tractats des de les administracions

Irene Pardo i Dolors López

Irene Pardo i Dolors López

José Antonio Coto, Irene Pardo, Dolors López, Salvador Puy i Marisa Xandri

José Antonio Coto, Irene Pardo, Dolors López, Salvador Puy i Marisa Xandri

El Congrés de Noves Generacions del Partit Popular de Lleida ha escollit avui Irene Pardo com a nova presidenta de la formació juvenil, després de sortir escollida amb el 98,5 per cent dels vots. La nova presidenta, que era l’única candidata al càrrec, ha demanat més poder de decisió per als joves i s’ha marcat com a un dels seus objectius augmentar la presència juvenil en les juntes locals i comarcals del Partit Popular, i transmetre les preocupacions dels joves perquè puguin ser tractats des de les administracions.

Irene Pardo, de 23 anys, és diplomada en Empresarials, estudia Dret i treballa en la banca. La junta de NNGG de Lleida que encapçala Pardo està formada també per Xavier Palau, que és el secretari general; Anian Rabasco, com a vicesecretari d’Organització; Celia Samarra, com a vicesecretària territorial, i Jaume Sánchez, com a vicesecretari de comunicació, i com a vocals hi ha Enrique Herrera, Anabel Padullés, Josep Capell, María José López, Francesc Gualdo i Xavier Morante.

El congrés ha aprovat una ponència presentada per Anian Rabasco, en la que es remarca que els joves actuals són la generació més preparada de la Història, i que adverteix que una societat que no aposta per als joves “és una societat que es mor. És una societat sense cap futur”.

També ha llençat un missatge contra el centralisme del Govern català, afirmant que per molt que a la Generalitat hagi gent que no veu més enllà de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la província de Lleida existeix, i té moltes més coses que les pistes d’esquí d’hivern.

En la ponència aprovada també es demana potenciar els ajuntaments, reduir la burocràcia administrativa i que la política actual estigui més centrada en intentar solucionar els problemes de la ciutadania.

Al congrés, celebrat a la sala d’actes de l’Institut Municipal d’Acció Cultural, hi ha assistit el president de Noves Generacions de Catalunya i diputat al Parlament, José Antonio Coto. També ha intervingut la presidenta del PP de Lleida, Dolors López; el secretari general del PP de Lleida, Salvador Puy; el diputat al Congrés, Josep Ignasi Llorens, i la diputada al Parlament Marisa Xandri.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!