21 junio, 2012

Inma Manso rep l’alcalde d’Alcarràs i el regidor del PPInma Manso, entre Simeó Abad i Miquel Serra en la subdelegació del Govern

L’alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra, s’ha reunit aquest matí amb la subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, acompanyat pel regidor del PP, Simeó Abad.

Serra ha plantejat a Manso la voluntat del Consistori per l’estat d’una subvenció de l’1% cultural per a la restauració de la casa Montagut, que es va demanar a l’any 2002.

La subdelegada ha comunicat a l’alcalde que aquesta subvenció no va prosperar en el seu dia per la manca dels terrenys i per no tenir el projecte executiu preparat. A dia d’avui, l’Ajuntament ja té tota la documentació necessària i per tant, ja està en condicions de tornar a demanar aquesta subvenció.

Manso s’ha compromès a tramitar-la tan bon punt li facin arribar i a impulsar aquesta iniciativa.

El projecte de reforma estructural de la Casa Montagut, que afectaria a la coberta i a la façana, consta de dues fases, i l’import total de l’actuació és de 420.717,00 euros.

EL regidor del Partit Popular, que ha gestionat aquesta trobada, estarà implicat directament en la tramitació de la documentació d’aquesta subvenció.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!