21 diciembre, 2011

Esmenes als pressupostos 2012 del grup PP a la PaeriaLa regidora i portaveu del PP a la Paeria, Inma Manso, ha denunciat avui una tributació de conveniència per part de la Paeria als Pressupostos que ha presentat el govern municipal. Manso ha fet aquestes declaracions durant la roda de premsa de presentació de les esmenes que el Grup Popular ha fet als comptes de l’Ajuntament de Lleida.

Imma Manso ha destacat que “estem parcialment satisfets amb l’esforç de l’Equip de Govern tot i que farem un control exhaustiu de la liquidació d’aquest pressupost ja que creiem que els ingressos són poc realistes ja que contemplen uns ingressos per la venda de terrenys de 5,9 milions d’euros, quan aquest any tan sols s’ha pogut ingressar per aquest concepte 3.500 euros”.

 El Grup Municipal del Partit Popular ha destacat entre les esmenes acceptades per l’Equip de Govern l’arranjament d’ almenys un carrer de Vila Montcada durant aquest any, i la consolidació de les partides pel manteniment dels camins de l’Horta i per atencions benèfiques i assistència a famílies, les quals havien estat reduïdes per l’Equip de Govern respecte al pressupost anterior.

 Finalment, Manso ha criticat el fort endeutament que arrossega la Paeria i que ha xifrat en 123 milions d’euros, “una quantitat que suposa que la Paeria el proper any entre interessos i amortitzacions haurà de pagar més de 41.000 euros cada dia”.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!