24 octubre, 2013

Enèsim atac vandàlic contra la seu del PP de Lleida amb pintades amenaçadoresLes pintades a la porta d'accés a l'edifici

Les pintades a la porta d’accés a l’edifici

La seu del Partit Popular de Lleida ha patit un nou atac vandàlic. La porta d’accés a l’edifici de la plaça Sant Joan s’ha tornat a veure avui bruta de pintades ofensives i amenaçadores. El PP de Lleida ha tornat a condemnar avui amb la més ferma rotunditat els actes vandàlics perpetrats i ha presentat una nova denúncia davant els Mossos d’Esquadra per aquest fet. També han aparegut pintades ofensives en parets de la mateixa plaça Sant Joan, davant mateix de la seu del Partit Popular.

Les pintades s’han produït coincidint amb les jornades de protesta contra la nova Llei d’Educació. La presidenta del PP de Lleida, Dolors López, ha manifestat que tota protesta i manifestació és legítima, sense que es faci de forma pacífica, però el que no pot ser és que en una democràcia es produeixin aquests tipus d’atacs, i més quan es llancen missatges amenaçants de mort.

El PP ja ha estat víctima recentment d’altres actes vandàlics similars, no només en la seu del PP de Lleida ciutat, sinó en d’altres de la província, com la de Cervera, la de Vielha o la  de Tàrrega.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!