14 febrero, 2011

El PPC insta a la Generalitat a iniciar las obras del IES Cappont de LleidaLa diputada del Grup Parlamentari del Partit Popular i presidenta del PP de Lleida, Dolors López, ha instat al govern de la Generalitat a iniciar les obres de l’Institut d’Educació Secundària de Cappont a Lleida.

Per a López és “una prioritat la construcció d’aquest centre educatiu ja que és l’únic barri de la ciutat de Lleida que no disposa d’institut tot i que, els veïns el reclamen des de l’any 2003”. La diputada popular ha explicat que “la Generalitat s’ha mostrat interessada en aquest projecte però mai ha iniciat els tràmits adients, ni la planificació de les obres per a la seva construcció argumentant que es portaria a terme quan les necessitats d’escolarització ho facin necessàries”.

En aquest sentit, Dolors López ha assenyalat que “són constants les manifestacions dels pares i mares de les escoles de primària del barri de Cappont que fan palesa aquesta necessitat”. “A més, la Paeria de Lleida va cedir els terrenys per ubicar el centre de secundària, però el nou govern de Generalitat ha descartat la prioritat de les obres manifestant l’inici d’aquestes en un temps mínim de tres anys”, ha afegit.

Per aquest motiu des del PPC ha decidit presentar una proposta de resolució perquè “el Govern acceleri el més aviat possible els tràmits necessaris per iniciar les obres de construcció del primer Institut d’Educació Secundària al barri de Cappont de Lleida”. “És una necessitat prioritària per a Lleida ja que es tracta d’una demanda social molt important que resoldria una mancança històrica”, ha conclòs.

La diputada del Grupo Parlamentario del Partido Popular y presidenta del PP de Lleida, Dolors López, ha instado en el gobierno de la Generalitat a iniciar las obras del Instituto de Educación Secundaria de Cappont en Lleida.

Para López es “una prioridad la construcción de este centro educativo puesto que es el único barrio de la ciudad de Lleida que no dispone de instituto a pesar de que, los vecinos lo reclaman desde el año 2003”. La diputada popular ha explicado que “la Generalitat se ha mostrado interesada en este proyecto pero nunca ha iniciado los trámites adecuados, ni la planificación de las obras para su construcción argumentando que se llevaría a cabo cuando las necesidades de escolarización lo hagan necesarias”.

En este sentido, Dolors López ha señalado que “son constantes las manifestaciones de los padres y madres de las escuelas de primaria del barrio de Cappont que hacen patentiza esta necesidad”. “Además, la Paeria de Lleida cedió los terrenos para ubicar el centro de secundaria, pero el nuevo gobierno de Generalitat ha descartado la prioridad de las obras manifestando el inicio de estas en un tiempo mínimo de tres años”, ha añadido.

Por este motivo desde el PPC ha decidido presentar una propuesta de resolución porque “el Gobierno acelere el más bien posible los trámites necesarios para iniciar las obras de construcción del primer Instituto de Educación Secundaria al barrio de Cappont de Lleida”. “Es una necesidad prioritaria para Lleida puesto que se trata de una demanda social muy importante que resolvería una carencia histórica”, ha concluido


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!