25 junio, 2012

El PPC demana la retirada del documental “Què mengem?” de la pàgina web de TV3Marisa Xandri, diputada al Parlament pel PP

La diputada del PPC per Lleida, Marisa Xandri, ha demanat al director de TV3, Eugeni Sallent, la retirada del documental “Què mengem?” emès en el programa Sense ficció el passat 30 de maig. Per a Xandri “aquest documental ha causat una gran indignació a l’agricultura en general i especialment als pagesos lleidatans”.

En la comissió de control de l’actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, la diputada popular ha explicat que “el sector agrari creu que aquest documental crea alarma social i agreuja les dificultats per les que passa”. Xandri ha traslladat l’opinió dels sindicats agraris que destaquen que “el documental reflecteix opinions esbiaixades mostrant només la opinió dels agricultors ecològics, una part minoritària de l’agricultura de Catalunya. I en canvi, no s’ha donat veu als pagesos tradicionals que treballen la terra amb molta cura per a que el producte sigui de qualitat”. “Per què, en un tema tant sensible, no s’han contrastat les opinions mostrades al reportatge?”, ha preguntat la diputada del PPC al director de TV3.

Finalment, la diputada del PPC al Parlament per Lleida ha anunciat que el PPC presentarà una queixa formal a la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Natural per a que “es posicioni sobre aquest documental i doni la seva opinió”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!