4 julio, 2012

El PPC demana al Govern “un esforç per complir l’execució del Pla de Desenvolupament Rural”Dolors López, presidenta PP de Lleida i diputada al Parlament

La diputada del PP per Lleida al Parlament i presidenta del PP de Lleida, Dolors López, ha demanat al conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Mª Pelegrí, “un esforç per complir l’execució del Pla de Desenvolupament rural 2007-2013”. Per a López “no s’entén perquè el Govern no aprofita tots els mitjans econòmics i fa efectiva l’aportació íntegra que li correspon”.

En la comissió d’Agricultura, la diputada popular per Lleida, Dolors López, ha explicat que “aquest esforç per part de la Generalitat suposaria el triple pel sector agrari, ja que cada euro que aporta Catalunya es triplica amb l’aportació europea i la de l’Estat gràcies al programa cofinançat del Pla de Desenvolupament Rural 2007-2013”. I ha fet palès que “l’incompliment del Govern d’aquest pla posa en perill els recursos europeus i estatals destinats a la millora de la competitivitat del sector agrari, l’adaptació de la pagesia i la internacionalització de l’economia”.

Dolors López ha destacat que “tot i les dificultats econòmiques per les quals passa el Govern ara és més necessari que mai aprofitar tots els recursos, tan importants pel sector”. “Mesures tan importants com la modernització, la promoció i la incorporació dels joves al món rural depenen d’aquest programa cofinançat”, ha declarat.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!