19 marzo, 2012

El PP visita la Fira de Sant Josep de MollerussaLa presidenta del PP de Lleida i diputada al Parlament, Dolors López, ha destacat avui durant la visita que ha realitzat a la Fira de Sant Josep de Mollerussa, que “en temps de crisi, s’ha d’apostar per un sector estratègic com és l’agricultura”.

López ha manifestat que li ha reclamat al conseller Pelegrí que “reconsideri el preu de l’aigua ja que ni sindicats agraris ni regants no consideren el preu assequible, tal i com el Conseller Pelegrí ens el vol vendre”.

Dolors López ha explicat que “la superfície de rec del canal Segarra-Garrigues ha patit les retallades que han compromès la viabilitat econòmica de moltes explotacions”. “A aquestes circumstàncies, s’ha d’afegir la tarifa de l’aigua fixa de 181€ per hectàrea independentment del consum dels regants”.

Per la seva banda, el Diputat al Congrés Josep Ignasi Llorens ha instat a la Generalitat que “sigui possible compatibilitzar el rec amb les aus” i ha afegit que “es negociï amb Europa, juntament amb l’Estat, per a que sigui un fet”.

La presidenta del PP i diputada al Parlament, Dolors López, i el Diputat al Congrés, Josep Ignasi Llorens han visitat avui la Fira de Sant Josep de Mollerussa, acompanyats per la també diputada, Marisa Xandri, el secretari general, Salvador Puy i el diputat provincial, Jaume Izcara, entre d’altres.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!