10 enero, 2012

El PP reclama la construcció de diversos centres educatiusLes diputades del PP per Lleida al Parlament de Catalunya, Dolors López i Marisa Xandri, presentaran una esmena als pressupostos de la Generalitat per a 2012 en la que demanaran la construcció dels col·legis d’Educació infantil i primària dels municipis d’Almenar i Sidamon.

 La diputada Dolors López ha manifestat que “el projecte d’aquestes dues escoles ja està adjudicat però ara és la Generalitat que no ha previst incloure una partida pressupostària per a la seva construcció”.

 

Tanmateix, les diputades populars reclamaran que als pressupostos per a 2012 figuri una partida per a la construcció de l’Institut d’Educació Secundària de Cappont. López ha recordat que “el Govern es va comprometre a tirar-lo endavant arran d’una proposta presentada pel Grup Parlamentari Popular on s’instava a la Generalitat a iniciar de forma urgent i prioritària aquest centre educatiu.”

 Finalment, les diputades del PP per al Parlament de Catalunya instaran al Govern de la Generalitat a que prioritzi les actuacions necessàries per la millora dels accessos a l’Escola Alba.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!