5 diciembre, 2012

El PP qualifica de “ficticis i inadequats” els pressupostos de la Paeria per al 2013El regidor i portaveu del grup municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Lleida, Joan Vilella, ha manifestat que els pressupostos dela Paeriaper al proper any 2013, presentats avui per l’equip de govern, “són ficticis i inadequats per lluitar contra la crisi que pateixen els ciutadans de Lleida”.  

En una primera valoració dels pressupostos, es pot veure que en la partida d’ingressos queda reflectit, un cop més, l’increment dels impostos, i particularment de l’IBI, on es preveu un augment en la recaptació superior al 2,6 per cent, “un increment que el grup municipal del Partit Popular no comparteix i al que ja hi va votar en contra a les passades Ordenances Fiscals”, ha explicat Vilella.

Joan Vilella ha denunciat que aquests pressupostos són un “brindis al sol” amb partides d’ingressos sobredimensionades i que difícilment es podrà donar compliment a les despeses previstes. També ha posat en dubte la previsió d’estalvi de 2,1 milions d’euros i ha remarcat que segons aquests comptes aquest estalvi és pràcticament irrealitzable i que pot comprometre seriosament un pressupost que no es sosté de cap manera.

El pressupost de l’Ajuntament de Lleida, incloent les inversions, es veurà reduït en 2 milions d’euros si es compara amb el pressupost inicial de l’any 2012, i també es constata un descens en les inversions que passaran de12,3 a8 milions d’euros, ha explicat Vilella.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!