21 junio, 2012

El PP proposa un abonament familiar per a les piscines municipalsEl portaveu del PP a la Paeria, Joan Vilella

El grup municipal del PP a l’Ajuntament de Lleida presentarà, en el Ple Extraordinari sobre l’Estat de la Ciutat, que se celebrarà demà, un total de cinc propostes de resolució entre les que destaca que la Paeria creï un abonament de temporada familiar per a les piscines municipals.

El regidor i portaveu del PP a l’Ajuntament de Lleida, Joan Vilella, ha manifestat que aquest abonament per a les famílies té com a objectiu que el mateix pugui ser utilitzat per tots els seus membres durant la temporada estiuenca i no com ara que és individual i intransferible. També s’insta a que la Paeria estableixi bonificacions en aquest mateix abonament, tenint en compte criteris genèrics de capacitat econòmica.

El regidor i portaveu popular ha remarcat que actualment el servei per a les piscines municipals únicament disposa d’un abonament individual i intransferible i que són nombroses les famílies que reclamen un de familiar i de temporada que pugui ser utilitzat per tots els seus membres, “davant la despesa que suposa l’adquisició d’un abonament per a cada un dels seus membres, principalment per a les famílies amb mitjans o baixos ingressos”.

D’altra banda, el grup municipal del PP també presentarà una proposta en la qual demana a la Paeria que es comprometi a fer les gestions que siguin necessàries davant de la Conselleria d’Interior de la Generalitat perquè els 32 agents dels Mossos destinats a Lleida durant la temporada d’estiu es quedin definitivament a la Regió Policial de Ponent.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!