2 mayo, 2012

El PP proposa millores al parc infantil de dra. CastellsEl grup municipal del PP proposarà en la propera Comissió d’Urbanisme que l’Ajuntament de Lleida millori el parc infantil que hi ha al tram final del carrer Doctora Castells per garantir una millor seguretat dels infants i evitar les molèsties que la pols que s’alça en dies de vent o quan es fa la neteja del terra ocasiona als veïns i comerciants d’aquesta zona del barri de Cappont.

El regidor i portaveu del PP a la Paeria, Joan Vilella, que avui a instància dels veïns i comerciants ha visitat aquesta zona acompanyat pels també regidors Salvador Puy, Gemma Batalla i Pau Pintó, ha explicat que una possible solució seria revestir amb sauló el terra d’aquesta zona de jocs infantils ja que, a més de tenir un cost assumible, “compacta bé, permet un bon drenatge, és net, no acumula brutícia i és segur i gens perillós per els nens”.

Vilella ha manifestat que els veïns i comerciants d’aquesta zona del carrer Doctora Castells, situada davant del Pavelló de Cappont, es queixen de que en dies de vent i fins i tot quan es fa la neteja s’alça molta pols que entra a les seves llars i perjudica els seus negocis, i reclamen una solució definitiva, “que podria ser el revestiment de tota aquesta superfície que actualment és de terra amb sauló”.

Grup PP al barri de Cappont

Finalment, el regidor i portaveu del PP també insta a revisar els jocs infantils que hi ha, “perquè, segons el nostre criteri, alguns poden resultar perillosos per a la seguretat dels infants que els utilitzen”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!