6 julio, 2012

El PP proposa crear una comissió per augmentar el cabal del riu SegreComissió ambiental al grup PP de la Paeria

La Plataforma Lleida Ambiental ha mantingut avui una reunió amb el grup municipal del Partit Popular amb la finalitat de donar a conèixer i estudiar tot un seguit de mesures encaminades a augmentar el cabal ecològic del riu Segre al seu pas per la ciutat de Lleida.

El regidor i portaveu del PP, Joan Vilella, ha explicat que entre aquestes mesures hi figura la creació d’una Comissió Municipal que tindria la missió de treballar i reunir-se amb les administracions competents i empreses concessionàries amb l’objectiu d’intentar augmentar en 14 metres cúbics per segon l’actual cabal ecològic del riu Segre al seu pas per la ciutat de Lleida.

El regidor popular ha puntualitzat que aquesta Comissió estaria integrada per un representant de l’equip de Govern i un per cada grup polític amb representació a l’Ajuntament de Lleida, un representant de la Universitat de Lleida, un representant de l’empresa Endesa i tres representants de l’agrupació d’entitats que conformen la Plataforma Lleida Ambiental.

Vilella considera que és necessari adoptar les mesures adients per ajudar a recuperar el riu Segre per la ciutat de Lleida i per millorar la seva qualitat ecològica.

 

 

 

 

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!