24 octubre, 2011

El PP proposa convenis de col.laboració entre la Paeria i les llars d’infants privadesL’objectiu és solucionar el problema que cada any s’esdevé per la manca de places públiques.

La regidora i portaveu del PP a l’Ajuntament de Lleida, Inma Manso, acompanyada pels també regidors populars M. José Horcajada i Joan Vilella, ha mantingut una reunió amb les responsables de l’Associació Empresarial de Llars d’Infants de Lleida amb la finalitat d’estudiar vies de col·laboració entre la Paeria i les llars d’infants privades per fer front a la manca d’oferta de places públiques a les llars d’infants i per tal de cobrir  la forta demanda existent actualment.

 

Manso ha explicat que aquesta col·laboració podria passar, entre altres fórmules, per la formalització d’un conveni-concert entre l’Ajuntament i l’Associació Empresarial de Llars d’Infants de Lleida. La portaveu popular ha indicat que l’objectiu principal d’aquesta col·laboració “es donar solució a un problema real que esdevé cada any per la manca de places públiques a l’hora d’escolaritzar nens de zero a tres anys en el moment de les inscripcions”.

 

Inma Manso ha destacat que la xarxa de llars d’infants privades està repartida en tot l’àmbit de la ciutat de Lleida i que els seu servei arriba a tots els barris, “la qual cosa facilita l’accés d’un major nombre d’infants a les mateixes amb tots els avantatges que es deriven de la proximitat dels centres envers les famílies que gaudiran d’un major ventall de llars d’infants a escollir”.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!