13 enero, 2012

El PP pregunta per la renovació d’uniformes de la Guàrdia UrbanaEl regidor del PP, Joan Vilella, preguntarà en la propera Comissió de Seguretat, Civisme i Règim Interior de la Paeria, en quin període de temps l’Ajuntament de Lleida renova el vestuari al Cos de la Guàrdia Urbana, atès les queixes fetes públiques pels sindicats d’aquest col•lectiu policial.

El regidor Joan Vilella, ha manifestat, que seria necessari adequar la renovació de vestuari en l’activitat que realitza la Guàrdia Urbana “sense esperar, necessàriament,  que un uniforme estigui trencat”. Vilella ha explicat que “des del Grup Municipal del PP entenem que, malgrat les dificultats econòmiques que passa l’Ajuntament, hi ha prioritats com és el Cos de la Guàrdia Urbana que no s’hauria de veure afectat”.

Finalment, el regidor popular considera que també s’ha de tenir en compte el gran volum d’activitat que realitza diàriament la Guàrdia Urbana, i que en aquest sentit “hauria de tenir el màxim recolzament per part de l’equip de govern a l’hora de poder desenvolupar el seu treball en unes condicions dignes”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!