7 marzo, 2013

Joan Vilella insta a la Paeria a reparar la vorera del carrer ArajolImatge de l'estat de la vorera

Imatge de l’estat de la vorera

El grup municipal del Partit Popular ha criticat avui “el lamentable estat de conservació” que presenta un tram de la vorera del carrer Arajol, al costat del Mercat de Santa Teresa, en ple centre de la ciutat de Lleida, degut al seu abandonament i manca de conservació per part del govern de la Paeria.

El regidor i portaveu del PP, Joan Vilella, que ha visitat aquesta zona a requeriment dels veïns, ha qualificat de “vergonyós” l’estat que presenta aquest carrer del Casc Antic de la ciutat de Lleida, “on bona part de les voreres són  intransitables i representen un perill per a la integritat física dels vianants degut al seu deteriorament”.

El regidor i portaveu popular ha denunciat que el mal estat de la vorera està provocant la caiguda de vianants i ha criticat que aquesta situació fa més de 15 anys que dura.

En aquest sentit, Vilella ha explicat que presentaran una iniciativa en la propera Comissió d’Urbanisme perquè es procedeixi a reparar i millorar les voreres i el paviment d’aquest carrer del Centre Històric, “ja que amb l’actual estat de degradació i abandonament que presenta no tan sols es un perill per als vianants en general i per a les persones grans i amb mobilitat reduïda en particular, sinó que a més, dona una molt mala imatge de la ciutat”.

Finalment, Joan Vilella ha recordat que en aquesta zona hi ha equipaments culturals tant emblemàtics per la ciutat com el Museu de Lleida, l’Arxiu Provincial i el Centre de Titelles, a més de l’Hospital Montserrat.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!