7 febrero, 2012

El PP insta a la Paeria a recuperar l’estàtua de Ricard ViñesEl regidor i portaveu del PP a la Paeria, Joan Vilella, reclamarà en la propera Comissió d’Urbanisme que l’estàtua del pianista Ricard Viñes torni a presidir la plaça que duu el seu nom, a la Zona Alta de la ciutat de Lleida.

Vilella ha manifestat que el monument a Ricard Viñes és tot un referent per a la ciutat i, en aquest sentit, ha recordat que hi ha un moviment ciudatà, integrat per més de 400 persones, que demana que l’estàtua del pianista torni a ubicar-se a la plaça Ricard Viñes.

Joan Vilella ha remarcat que la ubicació de l’estàtua de Ricard Viñes a la plaça tan sols és una qüestió de voluntat del govern municipal i que es tan fàcil com recuperar la que ja existia i un cop restaurada instal·lar-la en un lloc de la plaça, que, segons el regidor popular, podria ser la zona verda esglaonada que hi ha en un lateral.

 El portaveu popular ha dit que la recuperació de l’estàtua de Ricard Viñes no tan sols compta amb el suport del moviment ciudatà que sota el nom de “Que ens tornin l’estàtua de Ricard Viñes” reclama la recuperació del monument al pianista, si no que també es veu amb bons ulls per part dels comerciants de la zona.

 Finalment, Joan Vilella ha lamentat que la plaça Ricard Viñes, amb la remodelació que s’ha fet, “hagi perdut la seva essència i s’hagi convertit en una plaça freda, gris i amb poc atractiu comercial”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!