4 marzo, 2015

El PP insta a la Paeria a recuperar el camp de futbol de Ciutat JardíEl regidor i portaveu del PP, Joan Vilella, ha manifestat avui que en la propera Comissió d’Urbanisme presentaran una iniciativa instant a l’Ajuntament de Lleida a recuperar el camp de futbol de Ciutat Jardí, “amb l’objectiu de revitalitzar aquesta zona i recuperar-la urbanísticament”.

Vilella ha criticat el lamentable estat d’abandonament que presenta aquest terreny, “que a més de donar una molt mala imatge, representa un perill per la salut dels veïns ja que s’ha convertit en un pipi can i en un niu de rates”.

El regidor i portaveu popular també ha dit que en la mateixa Comissió d’Urbanisme demanaran que la Paeria finalitzi les obres per fer possible la connexió dels carrers Enric Farreny i Roure, al barri de Ciutat Jardí, “ja que a més de ser una reivindicació dels veïns, facilitaria una nova connexió d’aquest barri amb el centre de la ciutat”.

Finalment, Joan Vilella ha afirmat que els veïns d’aquesta zona de Lleida paguen els seus impostos com qualsevol altre ciutadà i, per tant, “mereixen rebre un tracte correcte per part del govern de la Paeria”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!