27 febrero, 2012

El PP insta a arranjar dos monuments del casc anticEl grup municipal del PP a l’Ajuntament de Lleida presentarà un prec a la Comissió d’Urbanisme en el qual reclama arranjar la Font de les Piques i que també es procedeixi a netejar les pintades que s’hi han fet per part de desaprensius.

El prec també recull la necessitat que la Paeria millori el bust de Miguel de Cervantes que dóna nom a la plaça ubicada entre la Rambla d’Aragó i el carrer Balmes de Lleida.

El regidor i portaveu del PP a la Paeria, Joan Vilella, que avui ha visitat aquesta zona, ha manifestat que la Font de les Piques, ubicada a la plaça de Sant Llorenç, presenta un lamentable estat amb pintades damunt de la pedra i ha instat a l’equip de govern que procedeixi al seu arranjament i neteja, “ja que no tan sols es una font emblemàtica del Centre Històric, sinó que es tracta d’una font monumental que data del segle XVIII”.

Vilella ha lamentat l’oblit i la deixadesa que pateixen alguns monuments de la ciutat per part del govern municipal i en aquest sentit també ha fet esment al bust de Cervantes que presideix la plaça del mateix nom i que se sosté sobre un senzill peu de ferro, “un fet que desllueix el bust d’aquest autor i la pròpia plaça Cervantes, un lloc emblemàtic de la ciutat de Lleida”.

El portaveu popular ha remarcat que “una ciutat també es construeix sobre els petits detalls i les petites obres que la fan més propera i humana i no tan sols sobre obres faraòniques que després no podem pagar”.

 

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!