22 abril, 2013

El PP força a la Generalitat a iniciar els tràmits per construir l’institut de Cappont· La diputada del PPC, Dolors López, ha denunciat que “el barri de Cappont és l’únic de la ciutat de Lleida que no té institut”

Dolors López, presidenta PP de Lleida i diputada al Parlament

Dolors López, presidenta PP de Lleida i diputada al Parlament

La diputada del Partit Popular Català, Dolors López, ha celebrat que el Parlament hagi aprovat per unanimitat una proposta de resolució del PPC que insta el Govern a “iniciar amb caràcter prioritari els tràmits necessaris perquè comencin les obres de construcció de l’institut del barri de Cappont de Lleida”.

El text, que inclou una esmena, reclama “que l’equipament educatiu pugui entrar en funcionament quan les necessitats d’escolarització produïdes per l’increment d’alumnes faci que l’oferta de places d’educació secundària obligatòria siguin suficients”, ha explicat López.

Durant la seva intervenció aquest dijous a la comissió d’Ensenyament i Universitats, la diputada ha explicat que “el barri de Cappont és l’únic de la ciutat de Lleida que no té institut, pel que els veïns ja fa 10 anys que venen formulant aquesta petició als diferents governs de la Generalitat”. “El Govern mai ha tingut voluntat per tirar endavant les obres i a dia d’avui, però, encara no hi ha cap previsió de construcció ni cap partida pressupostària destinada a aquesta obra”, ha conclòs, tot esperant que “ara compleixi el mandat del Parlament”.

Dolors López recorda que al 2011, en l’anterior legislatura, es va aprovar una iniciativa similar del PPC, també per unanimitat, “però va quedar en el calaix dels oblits. Esperem que ara no passi el mateix”, ha conclòs.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!