8 abril, 2013

El PP destaca la baixada de l’atur a l’Alt Urgell al marçAlberto Fernández Díaz es va reunir amb l'assemblea comarcal de l'Alt Urgell

Alberto Fernández Díaz es va reunir amb l’assemblea comarcal de l’Alt Urgell

El Partit Popular de Lleida ha destacat les bones dades de l’atur enregistrades a la comarca de l’Alt Urgell en el darrer de març, on s’ha reduït en 42 persones, passant de les 1.402 que hi havia al febrer a 1.360.

La valoració l’ha fet la presidenta del PP de Lleida i diputada al Parlament, Dolors López, coincidint en una visita del president del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Barcelona i membre de la Junta Directiva Nacional del PP, Alberto Fernández Díaz, a la Seu d’Urgell, on s’ha entrevistat amb membres de l’assemblea comarcal de l’Alt Urgell, per animar-los a treballar per la comarca.

López ha indicat que aquesta davallada de l’atur en aquest mes de març “és una demostració de la política encertada que està fent el Govern central per lluitar contra la desocupació, encara que no podem baixar la guàrdia perquè encara hi ha molta feina a fer”.

L’atur ha baixat en aquest mes de març a altres cinc comarques de Lleida, com la Val d’Aran, la Noguera, el Pallars Jussà i el Solsonès, i s’ha mantingut al Pla d’Urgell i a l’Alta Ribagorça. A la Segarra, si bé ha augmentat en 30 persones, en aquest mes de març es registren 31 aturats menys que fa un any.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!