4 junio, 2012

El PP denuncia que la font de la Costa del Jan s’utilitza per higiene personalEstat de la font de la Costa del Jan

El grup municipal del PP a l’Ajuntament de Lleida ha denunciat avui que la font de la Costa del Jan és utilitzada habitualment per les persones que pernocten als voltants de la Plaça del Seminari per a la seva higiene personal, “sense anar més lluny el passat dijous a la tarda una persona s’hi rentava vestida únicament amb roba interior”, ha afirmat el regidor i portaveu del PP, Joan Vilella.

Vilella ha lamentat aquesta imatge que es va poder contemplar des del carrer Major, molt transitat en aquella hora, i ha criticat que la font de la Costa del Jan també està plena de brutícia com papers, llaunes i ampolles de beguda.

En aquest sentit, el regidor i portaveu popular ha anunciat que presentaran una bateria de precs i preguntes en la propera Comissió d’Urbanisme per saber les actuacions que la Paeria té previst executar a la Plaça del Seminari i el calendari d’aquestes obres d’urbanització d’aquesta zona.

També es pregunta quan està previst finalitzar les obres de l’ascensor de la Costa del Jan i la segona fase de la rehabilitació del Mercat del Pla.

Joan Vilella remarca que es important que l’equip de govern es pronunciï sobre aquests temes que formen part de la recuperació del Centre Històric i, particularment, sobre el Mercat del Pla, “ja que lamentablement tot fa pensar que el govern municipal no tan sols no te les idees clares, si no que no sap que fer amb aquest edifici”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!