19 octubre, 2011

El PP denuncia que el govern “no té full de ruta en política agrària”La diputada del PP per Lleida al Parlament, Dolors López, ha denunciat avui que el Govern de la Generalitat “no té full de ruta el política agrària”. Durant la sessió de control, la diputada i presidenta del PP de Lleida, ha preguntat al conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, pels plans del Govern en aquest àmbit.

López ha afirmat que “casi un any després de prendre possessió com a conseller, veiem moltes paraules però cap fet”. “La realitat és que el sector agrari ha patit una retallada del 24% en els pressupostos mentre sí que hi ha diners per promoció nacionalista”, ha afegit la diputada.

Tanmateix ha recordat que “no hem vist cap avenç des del ple monogràfic sobre agricultura que es va celebrar al Parlament al 2010”. En aquest sentit li ha reclamat que “aposti pel sector i escolti a agricultors i ramaders”.

“Demostri que la sensibilitat per agricultors i ramaders del Govern és més que paraules”, ha manifestat la diputada tot assenyalant que “la política agrària requereix més rigor i menys imatges electoralistes, aposti realment per l’agricultura i deixi de banda les polítiques d’aparador”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!