29 diciembre, 2011

El PP denuncia desídia de la Paeria amb els horts de RufeaEl Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Lleida  ha denunciat avui la manca d’instal·lacions adequades als horts que va adjudicar  la Paeria el passat mes d’octubre a la partida de Rufea, “amb la qual cosa es demostra la desídia i la manca de compromís de l’equip de govern de la Paeria respecte a les persones que han llogat aquests horts”, ha manifestat la regidora i portaveu del PP, Inma Manso.

 En aquest sentit, el PP ha presentat una iniciativa a la Paeria en la que insta a l’equip de govern, i particularment a la regidoria de Medi Ambient, a que habiliti una zona per al compostatge de les restes vegetals i ubiqui contenidors per a deixalles als horts familiars de Rufea, tal i com disposa el reglament d’us i funcionament. Tanmateix, es demana habilitar un espai polivalent que serveixi com a vestuari i lavabos per als usuaris dels horts.

 Manso, que ha visitat aquest matí la zona acompanyada pel regidor Joan Vilella i per adjudicataris de les parcel·les, ha pogut comprovar “in situ” la falta de zones habilitades per al compostatge de restes vegetals i també com no es disposa de contenidors per a les deixalles, “malgrat estar previst al reglament de règim d’ús i funcionament d’aquests horts”.

La regidora popular ha recollit les crítiques d’aquests usuaris per la falta d’atenció prestada per la regidoria de Medi Ambient de la Paeria en relació a les seves peticions per habilitar un espai on poder guardar els estris de conreu i una zona per a lavabos.

 Manso ha remarcat que de les 54 parcel·les destinades al conreu de verdures i hortalisses per l’autoconsum, 46 van estar adjudicades en un primer moment, però que actualment hi ha molts usuaris que han renunciat  al seu hort tot i haver abonat la fiança i la taxa corresponent “donat les dificultats que troben per poder realitzar la seva activitat en unes condicions dignes”, ha finalitzat dient la portaveu popular.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!