2 marzo, 2012

El PP denuncia abocadors en el barri de BalàfiaEl grup municipal del PP ha denunciat avui que els solars ubicats a la confluència del carrer Escultor Corsellés amb el Camí del Burot, al barri de Balafia, són un autèntic abocador d’escombreries, “on s’hi pot trobar tota mena de deixalles que van des de mobles, mantes, ampolles de vidre i de plàstic, llaunes de beguda i fins i tot una tassa de wàter”, ha manifestat el regidor i portaveu del PP a l’Ajuntament de Lleida, Joan Vilella.

 Vilella, que avui ha visitat aquesta zona del barri de Balàfia, ha criticat que aquests solars fa més de vint anys que presenten aquest lamentable estat, “la qual cosa demostra una desatenció total per part del govern municipal a l’hora de solucionar aquest problema”.

 El portaveu popular ha manifestat que els veïns d’aquesta zona de Lleida paguen els seus impostos com qualsevol altre ciutadà i que mereixen rebre un tracte correcte per part del govern de la Paeria.

En aquest sentit, Vilella ha indicat que des del grup municipal del PP es presentarà una proposta a la Comissió d’Urbanisme per a què procedeixi a netejar de manera immediata i urgent aquests solars i a millorar l’estat de l’asfalt del Camí del Burot.

 Finalment, Joan Vilella també ha recordat que aquesta és una zona de pas per molts alumnes que cursen els seus estudis als col·legis Pinyana i Balàfia.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!