14 junio, 2012

El PP demana més seguretat per TàrregaJoan Pujal regidor considera  que  no  són suficients augmentar fins a 16 guàrdies de policia local  a la  Ciutat .

En data 31.12.2011 hi havia  14  (12 guàrdies , 1 caporal, 1 sergent)

( L’any   2010  la plantilla de la policia local era 16 efectius.)

 

El partit popular considera  ideal  17 guàrdies  al carrer  sense comptar  amb sergent  . Total  18 efectius.

 

El partit popular vol denunciar  la falta de efectius  Policia local ja que actualment  tenim   17.129 veïns censats a la ciutat, en data gener 2012.

Els que van seguir les eleccions municipals l’any passat van poder comprovar que el Partit Popular va fer molt èmfasi en la seguretat ciutadana.

Al nostre programa municipal hi van posar com a prioritats més importants que hi hagués un policia efectiu al carrer per cada mil habitants (17 agents ) que duguessin l’arma reglamentària i que s’equiparessin els sous dels policies de Tàrrega amb els de Balaguer, Mollerussa o Cervera.

El regidor del Partit Popular de Tàrrega, Joan Pujal, va presentar aquestes  propostes a la Comissió de Governació de l’Ajuntament el passat 10 de gener del 2012 sense que l’equip de govern les atengués. Més recentment, el passat 19 d’abril les va tornar a presentar també sense resultat.

El Regidor de Governació ha anunciat que augmentarà  fins a 16 agents, que faran el que nosaltres mateixos hem estat demanant des de fa un any,  sense que ens facin cas. Llàstima que facin curt i tard i també  les decisions que prenen siguin insuficients.

El 27 de març de 2011 el Partit Popular de Tàrrega va demanar públicament que l’Ajuntament convoqués la Junta de Seguretat davant de l’onada de robatoris que estàvem patint. Una vegada més, la resta de regidors que estem a l’oposició ens hem d’assabentar per la premsa dels resultats de les reunions importants que fa el govern de la ciutat, com la reunió de la Junta de Seguretat de Tàrrega que es va fer recentment amb el Conseller d’Interior.

Partit Popular

Joan Pujal, regidor del PP a Tàrrega

de Tàrrega


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!