14 diciembre, 2011

El PP demana a la Paeria solucions per als problemes urbanístics de Vila MontcadaEl Grup Municipal del PP presentarà una esmena als pressupostos de l’Ajuntament de Lleida per a que recullin una partida amb la finalitat de solucionar els greus problemes urbanístics que pateixen un total de set carrers al barri de Vila Montcada. Aquesta iniciativa l’ha donat a conèixer  avui la portaveu popular a la Paeria, Inma Manso als veïns d’aquesta zona de Lleida.

Inma Manso, que ha visitat avui el barri de Vila Montcada acompanyada pel regidor Joan Vilella, ha criticat la desatenció que des de fa 15 anys pateix aquest barri de Lleida per part del govern de la Paeria i ha recordat que els problemes urbanístics que pateixen aquests set carrers, venen donats perquè les arrels dels arbres estan aixecant el paviment de les voreres i afecten serveis bàsics com el gas, la llum, l’aigua i el telèfon.

 La portaveu popular a la Paeria afirma que aquests problemes urbanístics “són un risc per a la seguretat dels veïns i veïnes que viuen a Vila Montcada ja que han provocat diverses caigudes de persones que han requerit atenció mèdica”.

 Finalment, Manso considera que es urgent arranjar els desperfectes que afecten aquests carrers de Vila Montcada i ha afegit que “es intolerable el retard de la Paeria en solucionar aquest problema i que tracti als veïns de Vila Montcada com a ciutadans de segona categoria”.

 

 

 

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!