30 marzo, 2012

El PP defensa el manteniment de l’Acadèmia militar de TalarnEl diputat al Congrés J.I. Llorens

El Partit Popular de Lleida defensa el manteniment de l’activitat de l’Acadèmia General Bàsica de Suboficials de Talarn i ha manifestat que traslladarà al Ministeri de Defensa la petició unànime de la societat civil de Lleida i de les Administracions locals amb l’objectiu de conservar l’activitat formativa de l’Acadèmia de Talarn.

Davant la política d’ajustaments pressupostaris fruit de les dificultats econòmiques actuals i la necessitat de totes les administracions de reduir despesa pública, el Ministeri de Defensa està estudiant la viabilitat d’algunes Acadèmies arreu de l’Estat.

 En aquest sentit el Partit Popular assenyala que tot i que la decisió no és definitiva, la suspensió dels cursos podria implicar la congelació de l’activitat de l’Acadèmia fins a disposar dels recursos necessaris per al seu funcionament.

El PP  recorda que el govern espanyol ja va anunciar l’any passat un canvi en el pla d’estudis de l’Acadèmia militar de Talarn que afectaria a l’eliminació d’estudis superiors i que implicaria que la seva realització es produís en altres instal·lacions de l’exèrcit.

El Partit Popular reconeix l’afectació que sobre el territori podria tenir la suspensió temporal de l’Acadèmia, i per aquests motius, es compromet a fer davant del Ministeri de Defensa, i mitjançant el Diputat al Congrés Josep Ignasi Llorens, totes les gestions que siguin necessàries per mantenir l’activitat formativa de l’AGBS de Talarn.

 

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!