18 mayo, 2015

El PP de Tàrrega i NNGG presenten les propostes del programa electoralMITING PP DIA 16 MAIG 2015 TARREGAEl  Partit Popular  de Tàrrega presenten les seves propostes el passat dia 16 de maig a la sala actes de la biblioteca comarcal amb la assistència del diputat per Lleida  Josep Ignasi Llorens i la Presidenta de Noves Generacions Irene Pardo, a mes del cap de llista Joan Pujal i del número dos de la Candidatura Kevin Contreras .

 

Les propostes mes destacades  varen ser :

Congelarem els impostos municipals  durant 4 anys i eliminarem la taxa del gual i també la taxa del certificat d’empadronament .Cobrarem els impostos municipals directament i no pagarem a la diputació 285.000 € de comissió , eliminarem la taxa del Cementiri.

 

També el bus urbà serà gratuït pels jubilats, discapacitats i estudiants a la resta de ciutadans pagarien una quota al any d’uns 15 euros , farem complir el pacte local de telefonia Mobil  ja que actualment no es compleix i no tenim cobertura al centre de la ciutt .

 

Farem complir les ordenances i donarem suport als comerços  i a les empreses.

 

Cap  de llista Joan Pujal va denunciar el abús  els impostos municipals  del govern de CiU durant els 4 anys , amb uns augments de  22 % de l’aigua , taxa clavegueram un 61% , IBI  del 25 % , les muntes un 67 % en temps de crisis  i ha creat nous impostos : Gual , Cementeri ,pagament del bus urbà als jubilats. Taxa del certificat d’empadronament , etc .

 

Kevin Contreras per una altra part va parlar sobre la unitat entre partits i deixar de costat les banderes ja que ens aquest moments necessitem millorar la nostra ciutat “encara que no compartim la idea separatista podem tindre en comú algunes propostes ja que som persones i volem millorar Tàrrega”.

 

Va destacar també que fa falta millorar la política social com per exemple donar també suport a les famílies unifamiliars.

 

També la lamentable actitud de l’alcaldessa, que no atent els problemes de la ciutat i tampoc escolta als regidors de l’oposició, com per exemple respondre a peticions amb mes de 100 dies.

 

El Candidat Joan Pujal  va denunciar  els actes vandàlics que han arrencat  35 banderoles i dos pancartes del nostre partit i va lamentar que sempre solament ens passa al nostre partit popular  aquestes actituds incíviques  , per això em denunciat aquests fets als mossos d´Esquadra.

 

 

Joan Pujal  i Llombart 

Regidor i Candidat  del Partit Popular de Tàrrega


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!