2 mayo, 2013

El PP de Tàrrega denuncia davant el Síndic de Greuges de Catalunya la falta d’informació i l’incompliment d’actuacions de l’equip de governEl portaveu del PP de Tàrrega, Joan Pujal

El portaveu del PP de Tàrrega, Joan Pujal

El grup municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Tàrrega ha presentat una queixa al Síndic de Greuges de Catalunya per falta d’informació i incompliment d’actuacions pendents a la ciutat per part de l’equip de govern.

El regidor del Partit Popular de l’Ajuntament de Tàrrega, Joan Pujal, va presentar una queixa al Síndic de Greuges el passat dia 9 d’abril de 2013 per falta de contesta d’una petició d’execució de 10 passos zebra a la ciutat, davant les queixes dels ciutadans .

El passat dia 20 d’abril de 2012 el regidor del PP va demanar per escrit al regidor de Governació de l’Ajuntament de Tàrrega que “davant de les peticions de veïns de diferents barris de la ciutat, li voldria demanar que se senyalitzessin 10 nous passos zebra, repartits  als barris Sol Ixent, La  Plana i Orient. Aquests  passos són nous hi ha rampa per cadires de rodes però no estan pintats. També demano que es repassi la pintura dels passos de zebra existents. Aquestes peticions es fan per tenir més seguretat pels veïns dels barris”.

El grup municipal del PP de Tàrrega vol denunciar la falta de resposta del regidor de Governació, i destaca que “segons la llei, totes les peticions demanades per un regidor de l’oposició han de ser contestades en un termini de cinc dies per part del govern municipal, però en data d’avui no tenim la informació. Per aquesta raó, hem presentat la queixa al Síndic de Greuges de Catalunya.

Pujal afegeix que “és molt lamentable que l’Ajuntament no compleixi la legislació i no contesti als regidors de l’oposició per escrit, tal i com contempla la llei  7/1985 de 2 d’abril de les Bases de Règim Local.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!