12 junio, 2012

El PP de Tàrrega demana més servei de correusInma Manso i Joan Pujal

El Regidor Joan Pujal del PP demana la intervenció de la Subdelegada del Govern a  Lleida, Imma  Manso  sobre la falta de personal del serveis de correus a Tàrrega.

El passat dia 28 de maig de 2012 va presentar una carta a la subdelegació  sobre el problema del serveis de correus a Tàrrega  jaque alguns barris  solament reben cada setmana  una vegada les cartes. Aquesta queixa esta feta també  al serveis de correus de Madrid i a la mateixa oficina de Tàrrega davant de les queixes dels ciutadans.

Per aquesta raó va demanar la intervenció de la Subdelegada del govern de Lleida per solucionar el problema del serveis de correus per falta de personal.

A continuació es transcriu la carta enviada a la Subdelegada Manso:

 Com a  Regidor de la Ajuntament de Tàrrega .li voldria demanar la seva intervenció sobre el problema que tenim a Tàrrega sobre el servei de Correos per falta de personal.

Hem rebut moltes queixes sobre la falta de personal del servei de Correos de la Oficina de Tàrrega ja que actualment tenim uns 17.200 veïns  i la plantilla no ha augmentat. Hi ha molts barris que reben les cartes una vegada  cada setmana, ja he  fet  la queixa a Correus a Tàrrega i Madrid ; aquesta situació fa molt temps que dura.

Per aquesta raó li demano si pot fer alguna gestió a nivell superior per solucionar aquest dèficit de personal del servei de correus a Tàrrega.

Esperant que pugui fer la  gestió sobre aquest tema del serveis de correus.

                                                          Joan Pujal

 

 

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!