8 abril, 2013

El PP de Lleida vol fer d’enllaç per assessorar al Senegal en agricultura i en aprofitament d’aigües· La Unió Centrista del Senegal, partit que aspira a governar el país africà després de les pròximes eleccions, ha triat Lleida per obrir la seu de la formació política per l’elevat nombre de senegalesos que viuen a les terres lleidatanes

Dolors López i Marisa Xandri amb la delegació del Senegal

Dolors López i Marisa Xandri amb la delegació del Senegal

El Partit Popular de Lleida ha ofert el seu assessorament al Senegal en matèria d’agricultura i en aprofitament d’aigües. Així ho ha manifestat la presidenta del PP de Lleida i diputada al Parlament, Dolors López, que s’ha reunit amb una delegació senegalesa encapçalada per Taïbou Diedhiou, alcalde de Ziguinchor, població ubicada en una zona de gran producció agrícola, i que compta amb més de 150.000 habitants.

Diedhiou és membre de la Unió Centrista de Senegal, presidit per Abdoulaya Balde, i aquesta formació política aspira a governar el país africà després de les pròximes eleccions. Diedhiou ha assenyalat el seu interès d’implantar la seu central del seu partit a Lleida, tenint en compte el nombrós col·lectiu de senegalesos que viuen a les comarques lleidatanes.

Per la seva part, Dolors López, que ha rebut la delegació del Senegal acompanyada de la també diputada al Parlament, Marisa Xandri, ha mostrat el seu interès que des de Lleida s’assessori al Senegal en matèria agrícola “per millorar la seva producció”, i transmetre els coneixements tècnics per solucionar el problema d’abastiment d’aigua potable, que pateix el país africà.  

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!