18 enero, 2013

El PP de Lleida es fixa com a objectiu doblar els regidors i governar a la Paeria el 2015· La vicesecretària d’Organització i Acció Social del PPC, Dolors Montserrat, afirma que per aconseguir bons resultats cal treballar des d’ara per optar a aconseguir representació en els municipis on ara no s’hi està present

· Considera prioritari treballar a fons en el partit judicial de Lleida i a la mateixa capital del Segrià, sense descuidar la resta de comarques

Dolors Montserrat amb Dolors López, Marisa Xandri, Salvador Puy i Jaume Izcara

Dolors Montserrat amb Dolors López, Marisa Xandri, Salvador Puy i Jaume Izcara

La vicesecretària d’Organització i Acció Social del PPC, Dolors Montserrat, ha afirmat avui que el Partit Popular ja ha començat a treballar per aconseguir uns bons resultats a les eleccions municipals de 2015, marcant-se com a objectiu doblar el número de regidors (actualment compta amb 60 a les comarques de Lleida) i està present en aquells municipis on actualment no s’hi té representació.

La també vicepresidenta tercera de la Mesa del Congrés dels Diputats, que ha ofert avui una roda de premsa a Lleida acompanyada de la presidenta provincial, Dolors López, i el secretari general, Salvador Puy, ha assenyalat que el PPC s’ha marcat com a prioritat treballar fons en el partit judicial de Lleida i poder governar a l’Ajuntament de Lleida, recordant que a les passades eleccions autonòmiques es va aconseguir ser la segona força més votada, per davant, inclús del PSC, llista que encapçalava el mateix alcalde de Lleida. Tot això, sense descuidar el treball a la resta de comarques de Lleida per estar prop dels ciutadans.

En aquesta línia, Dolors Montserrat ha destacat la necessitat de treballar pel bé de territori. En aquest sentit, ha assenyalat que, recentment, hi ha hagut una trobada dels alcaldes de Bassella i Peramola amb la directora general de Medi Ambient per parlar sobre inversions pendents en matèria de regs. “Una reunió que no va ser possible en els anteriors set anys de govern del PSOE”, ha ressaltat.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!