8 marzo, 2013

El PP de Lleida crea noves juntes locals i comarcals per preparar les eleccions municipals de 2015El comitè de direcció del PP de Lleida

El comitè de direcció del PP de Lleida

El Partit Popular de Lleida té previst crear, a partir de la setmana vinent, noves juntes locals i comarcals, que seran fonamentals per preparar les eleccions municipals de l’any 2015. Les primeres juntes locals que es crearan pròximament seran la d’Oliana, Ponts, Talarn, Térmens i Torrelameu, mentre que les noves juntes comarcals seran la de l’Alt Urgell i la de la Segarra. La creació d’aquestes juntes locals i comarcals forma part del treball que el PP de Lleida està desenvolupant dins de la campanya d’implantació municipal, que va començar a finals de l’any passat.

 Nova oficina de regidors

D’altra banda, el PP de Lleida ha creat una oficina de regidors, amb l’objectiu d’assessorar alcaldes i regidors en la seva tasca política, a més de coordinar l’intercanvi d’informació entre regidors de diferents ajuntaments, amb la finalitat de compartir iniciatives. Aquest va ser un dels acords que es van prendre en la darrera reunió del Consell de Direcció del PP de Lleida.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!