10 septiembre, 2013

El PP de la Seu d’Urgell vota en contra de la moció sobre el dret a decidir 

El regidor del PP de la Seu d'Urgell, Pere Millàs

El regidor del PP de la Seu d’Urgell, Pere Millàs

El grup del Partit Popular a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell va votar en contra de la moció sobre el dret a decidir, presentada pels grups de CiU i ERC en el ple municipal. El regidor i portaveu del PP al consistori, Pere Millàs, va defensar el seu vot en contra de la moció emparant-se en la Constitució i en l’Estatut de Catalunya, i va criticar al Govern de la Generalitat per no fer res en favor de la recuperació econòmica i en fer un esforç per pagar als seus proveïdors. “Només es gasta diners per finançar polítiques i actes de caire identitari”, va afirmar Millàs.

El regidor popular va qualificar la moció sobre el Dret a Decidir “d’oportunista”, i considera que és un debat que “només serveix per fer perdre el temps”. “El que necessitem els catalans és crear ocupació i treballar per la recuperació econòmica, i negociar amb el Govern central per aconseguir un bon sistema de finançament per a Catalunya” .

El grup del PP també va votar en contra de batejar una plaça de Castellciutat amb el nom de Josep Moragues. Millàs va manifestar que es va oposar en aquest punt, no pel nom escollit, sinó per la forma i la falta de respecte cap a l’oposició i als seus electors que ha tingut l’equip de govern en aquesta decisió, ja que, pocs dies abans de passar pel ple, ja es va anunciar públicament que s’inauguraria una plaça amb aquest nom.

D’altra banda, el grup del PP va votar a favor del compte general de l’Ajuntament corresponent a l’any 2012. Millàs va assenyalar que “quan l’equip de govern fa una cosa ben feta, des del PP no tenim cap inconvenient en reconèixer-ho, i més quan s’han aconseguit quadrar uns comptes amb una contenció de despesa, malgrat la disminució dels ingressos”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!